Eerst check reisverzekering, dan op pad

Nederlanders zijn een reislustig volkje. We gaan dan ook graag buiten de zomervakantie op vakantie. Met voorjaars-, mei-, herfst- of kerstvakantie als we rekening moeten houden met schoolgaande kinderen. En als dat niet hoeft, dan het hele jaar door. Een weekje buitenlandse zon bijvoorbeeld, of een stedentrip, op wintersport, etc. Gaat u bergklimmen, duiken of skiën? Bijzondere activiteiten zijn niet altijd standaard meeverzekerd op de (doorlopende) reisverzekering. Dat geldt ook voor duurdere of afwijkende bagage zoals een kostbare camera of exclusieve fietsen. En wist u dat er in Italië een bewijs van een aansprakelijkheidsverzekering op de piste verplicht is? Heeft u die niet, dan kan het zijn dat u niet wordt toegelaten. Of u kunt, als u al op de piste bent en gecontroleerd wordt, zelfs een boete krijgen en het risico lopen dat uw skipas wordt ingenomen.

Gaat u binnenkort op reis? Ga goed voorbereid op pad en laat ons voor vertrek uw verzekeringen checken!