Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Reisverzekering en annuleringsverzekering

Op reis gaan zonder reisverzekering vinden wij ondenkbaar. Bagage, bepaalde medische kosten en uw onmisbare smartphone zijn maar een paar voorbeelden waarvoor de reisverzekering goede dekkingen biedt. ‘Zorgenvrij op vakantie’, noemen wij dat. Is de zomervakantie de enige keer per jaar dat je een reisverzekering nodig hebt, dan lijkt een kortlopende voor de hand te liggen. Toch kan het zijn dat een doorlopende reisverzekering voordeliger is. En je bent dan namelijk ook tijdens een lekker weekendje uit verzekerd.

Reisverzekering afstemmen op vakantieplannen

De ene vakantie is de andere niet. Zowel duur, als activiteiten en afstand kunnen behoorlijk verschillen. Vergelijk maar eens een week met een goed boek achter de caravan in Nederland met drie weken diepzeeduiken in Egypte. De avontuurlijke of extreem sportieve reiziger heeft uitgebreidere dekkingen nodig dan de meer behouden vakantieganger. Dat geldt ook voor duurdere of afwijkende bagage zoals een kostbare camera of exclusieve fietsen. Voor elk soort vakantie is er een passende reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Ook informeren we je graag over een annuleringsverzekering. Deze keert uit als je door een onverwachte gebeurtenis je vakantie moet afzeggen. Denk aan ziekte of een sterfgeval binnen de familiekring, ontslag of onverwachte ziekenhuisopname. Afhankelijk van de voorwaarden kun je gemaakte kosten voor de reis vergoed krijgen.

Neem vóór je op reis gaat contact met ons op. Wij controleren of je reisverzekering voldoende afgestemd is op je reisplannen.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Wist je dat robotmaaiers al bijna dertig jaar bestaan? In de loop van de jaren werden robotmaaiers steeds slimmer. Zo...