Particulier advies
zonder omkijken

Particulier advies
zonder omkijken

Zorgverzekering

Als je in Nederland woont of werkt, dan ben je volgens de Zorgverzekeringswet verplicht een zorgverzekering te sluiten. Iedereen vanaf achttien jaar moet ten minste een basisverzekering hebben. De inhoud van het basispakket wordt samengesteld door de overheid en is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Daarmee ben je verzekerd voor een vast pakket aan zorg.

Aanvullende verzekeringen

Zorg die niet in het basispakket zit, kun je veelal verzekeren in aanvullende verzekeringen. Denk aan fysiotherapie, tandartskosten (boven de 18 jaar), alternatieve geneeswijzen en brillen en lenzen. De inhoud van en de premie voor aanvullende verzekeringen bepalen de verzekeraars zelf en verschillen daardoor sterk.

Passende zorgverzekering

Welke effecten hebben een hoger eigen risico of een aparte polis voor jouw partner op je premie? Vertel ons wat jij van jouw zorgverzekering verwacht. Wij kijken samen met jou naar de volledigheid van je polis, vergoedingen en premie.

Direct naar:

Direct naar

Het laatste nieuws

Wist je dat robotmaaiers al bijna dertig jaar bestaan? In de loop van de jaren werden robotmaaiers steeds slimmer. Zo...