Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

Bedrijfsgebouwenverzekering

Je bedrijfspand is het onderkomen van je bedrijfsactiviteiten. Allerlei zaken bepalen de keuze voor jouw pand: locatie, beschikbare ruimte, bereikbaarheid, belastingzaken en omgevingsvoorschriften. Ook de afweging of je koopt of huurt speelt een rol. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Zo ben je bij huur niet afhankelijk van de vastgoedprijzen en groot onderhoud is voor rekening van de verhuurder. Bij koop beslis je zelf over je bedrijfsruimte.

Eigendom verzekeren

Als het pand je eigendom is, is het verstandig het tegen risico’s te verzekeren. Dat doe je met een bedrijfsgebouwenverzekering, ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd. Afhankelijk van de gekozen dekking, dekt deze verzekering schade door onder andere brand, inbraak/diefstal, storm, blikseminslag en waterschade.

Maatwerk

Een bedrijfsgebouwenverzekering is een maatwerk-product. Ook als je kantoor of andere werkruimte aan huis hebt. Wij zetten alle opties voor je op een rij zodat je een bewuste keuze kunt maken.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Wist je dat robotmaaiers al bijna dertig jaar bestaan? In de loop van de jaren werden robotmaaiers steeds slimmer. Zo...