Zakelijk advies
zonder omkijken

Zakelijk advies
zonder omkijken

Schadeverzekering voor werknemers

De aansprakelijkheid van de werkgever is de laatste jaren behoorlijk opgerekt. En het zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen. Daarvoor kan de schadeverzekering voor werknemers een uitkomst bieden. Deze verzekering dekt de schade van een medewerker tijdens het werk en tijdens andere bedrijfsgerelateerde activiteiten zoals bedrijfsuitjes, bedrijfsopleidingen, zakenreizen en woon-werkverkeer.

Schade aan personen en aan zaken

Vergoed wordt schade aan personen en schade aan zaken door beschadiging of verlies. Ook de schade die daaruit voortkomt (gevolgschade) valt onder de dekking. De verzekering is een aanvulling op de dekking van de werkgeversaansprakelijkheid onder een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). De verzekering geldt voor werknemers, maar ook voor verenigingsleden en vrijwilligers. Daarnaast kun je ervoor kiezen oproepkrachten, stagiaires, uitzendkrachten en bij jou gedetacheerde medewerkers mee te verzekeren.

Best passende oplossing

Het getuigt van goed werkgeverschap je personeel goed te verzekeren. Er zijn meerdere manieren waarop je dat kun aanpakken. Wij helpen je graag uit het totale verzekeringsaanbod hiervoor de best passende oplossing voor jouw bedrijf te kiezen.

Direct naar

Direct naar:

Het laatste nieuws

Wist je dat robotmaaiers al bijna dertig jaar bestaan? In de loop van de jaren werden robotmaaiers steeds slimmer. Zo...